Μια ανθρωποκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η έναρξη της δίκης για την υπόθεση δολοφονίας του Τόσκο Μποζατζίσκι απασχόλησε έντονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Δεκάδες ήταν τα δημοσιεύματα σε ειδησεογραφικές και αθλητικές ιστοσελίδες,εφημερίδες,τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς,πανελλήνιου,περιφερειακού και τοπικού χαρακτήρα. 

Άρθρα υπήρξαν στα αθλητικά και ειδησιογραφικά μέσα της Θεσσαλονίκης "allaboutaris" (2) (3), "pressaris" (2) (3) (4), "yellowradio" (2), "sfina" (2), "metrosport" (2), "thessports", "paokmania", "grtimes", "thestival", "voria" (2), "typosthes" (2), "thessnews" (2), "karfitsa", "parallaximag", "makthes", "thesstoday", "anemosradio", "thes" και "myportal".

Στις αθλητικές ιστοσελίδες με έδρα την Αθήνα "gazzetta", "sportime", "fosonline", "sdna" και "filathlos". 

Στους ιστότοπους ειδήσεων με έδρα την πρωτεύουσα "amna", "zougla", "iefimerida", "liberal", "naftemporiki", "efsyn", "makeleio", "newsbeast", "newsit", "documentonews", "lawandorder", "kosmodromio", "taxidromos" και "msn".

Στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Λαμίας και της Χαλκιδικής "kaliterilamia" και "xalkidikipolitiki".

Στην έναρξη της δίκης αναφέρθηκε το τρίτο κανάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ3) με τον ρεπόρτερ να μιλάει για "θάνατο", "επεισόδιο" και "συμπλοκή".Ωστόσο η σύνταξη του έντυπου λόγου ήταν πιο σοβαρή.  

 

---
Η αθλητική ιστοσελίδα "sdna" στον διακαή της πόθο να υπερασπιστεί τους κατηγορούμενους παρουσίασε μόνο ένα μικρό μέρος του άρθρου του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ). 
---
Η Εφημερίδα των Συντακτών σημείωσε εύστοχα στο άρθρο της πως πρόκειται για μια ανθρωποκτονία με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά οπαδικής βίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και στοίχειωσε το ποδόσφαιρο στη συμπρωτεύουσα.
---
  
Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός / Από LawAndOrder


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δέκα μήνες.

Για πάντα στις σκέψεις μας.

Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Justice on TV.

Βίντεο.