Ανακοίνωση της ΣΑΦΑΘ.

Αναφορά στην δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι περιείχε η ανακοίνωση στήριξης στον Μάριο Σιαμπάνη που εξέδωσε την Τρίτη ο Σύνδεσμος Αθηναίων Φίλων Άρη Θεσσαλονίκης.

Ως γνωστών το βράδυ της Δευτέρας ο 21χρονος τερματοφύλακας της ομάδας παρουσία δικηγόρου κατέθεσε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την απόπειρα δωροδοκίας που δέχθηκε προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο Κυριακάτικο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Το πρωί της Δευτέρας (14/12) ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος είχε διατάξει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά περί απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη.

 

Ο Μάριος είχε αρχικά ενημερώσει άμεσα την διοίκηση του συλλόγου όταν πρόσωπα τα στοιχεία των οποίων έδωσε στις αρμόδιες αρχές προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν πριν το παιχνίδι.

Και ενώ ο αθλητής του συλλόγου κατέθετε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη, προϊστάμενος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, η κατάθεση του έπαιζε live στο Open tv ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη και είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε η κατάθεση του Σιαμπάνη στον τηλεοπτικό σταθμό πριν καλά καλά ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το σαθρό κράτος - παρακράτος που ζούμε δεν είναι τυχαίο ότι έχει αποδοθεί μέχρι στιγμής ελάχιστη δικαιοσύνη για την αποτρόπαια δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΣΑΦΑΘ.

«Από τότε που ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη φυσική του θέση έχει αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη. Οι προσπάθειες ενός κατεστημένου που στηρίζεται σε κυβερνήσεις και φράγκα ενός ξεπεσμένου νεόπλουτου αντί να μας πτοήσουν με τον καιρό μας δυνάμωσαν. Δυνάμωσαν εμάς, δυνάμωσαν το σύλλογο, δυνάμωσαν τους παίκτες μας.

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από ένα σινάφι που έχει εθιστεί στην ατιμωρησία.Μετά από τις δολοφονίες οπαδών,οι δολοφονίες χαρακτήρων είναι απλώς πταίσματα.Παίκτες που “έφτυσαν” τα χρήματά τους,“έφτυσαν” τη θρασύδειλη ομάδα της πόλης του Θεού τους κάνουν να νιώθουν αδύναμοι.

Στηρίζουμε το σύλλογο, στηρίζουμε τους παίκτες μας, στηρίζουμε τον Σιαμπάνη. Δεν τρώμε πρόλογο από εκβιασμούς, στησίματα και βρωμιές που θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα. 

Μικρέ είμαστε δίπλα σου!

ΣΑΦΑΘ 1984»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δέκα μήνες.

Για πάντα στις σκέψεις μας.

Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Justice on TV.

Βίντεο.