Αντίο Ίβο.

Στις 18 Δεκεμβρίου έφυγε από την ζωή ο Ivo Vladimirov φίλος του Μποτέφ από την Φιλιππούπολη.Η "Λέσχη Υποστηρικτών" με μια συναισθηματική ανακοίνωση είπε το τελευταίο αντίο στον Ίβο.

«Και πάλι θλίψη στις κιτρινόμαυρες τάξεις, ο πόνος είναι απερίγραπτος..

Χάσαμε τον νεαρό Ivo, έξυπνο, πάντα ξύπνιο Βούλγαρο, αφοσιωμένο ανεπιφύλακτα στον Μποτέφ Πλόβντιβ, ακολουθώντας την ομάδα απολύτως παντού, για χρόνια, δίπλα με τα αδέλφια του, δίνοντας αγάπη και στοργή για την ομάδα του. Μια άλλη μεγάλη μποτιβιστική καρδιά που δεν περίμενε την επιστροφή μας στο Κολέγιο...

Δεν θα ξεχαστείς ποτέ, Ίβο!

Μαζί με τους άλλους πολύτιμους ανθρώπους που δεν είναι πια ανάμεσά μας, βοηθήστε τον Μποτέφ από όπου μας κοιτάτε και να ξέρετε ότι κάθε μάχη που κερδίζεται στο γήπεδο και στις κερκίδες θα είναι για εσάς.

Οι Botevists δεν πεθαίνουν ποτέ!».

----------

Η "Ένωση" αποχαιρέτησε τον Ίβο Βλαντιμίροφ με τον δικό της τρόπο.

«Σήμερα, οι οπαδοί στη Σόφια του Μπότεφ Πλόβντιβ έστειλαν τον Ίβο Βλαντιμίροφ - τον φίλο και αδελφό μας - στο τελευταίο του επίγειο ταξίδι. 

Ο Ίβο, που θα είχε ηλικία μόλις 30 ετών τον Μάρτιο, αναπαύθηκε στο φέρετρό του με το αγαπημένο του κίτρινο-μαύρο μαντήλι και με τα στεφάνια να αναφέρουν "Καναρίνι Σόφιας" και "Τρελή Συμμορία" της οποίας ήταν μέλος.Μεταξύ εκείνων που ήρθαν για να τιμήσουν τον Ίβο ήταν επίσης οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και άλλων ομάδων.

Οι Σοφιανοί τον αποκαλούσαν «Ίβο Φένα».Και πραγματικά ήταν οπαδός της καλοσύνης, της Βουλγαρίας και του Μποτέβ,για τον οποίο ήταν έτοιμος να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα. Μορφωμένος στο εξωτερικό, επέλεξε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να εργαστεί γι α αυτό. Με ενθουσιασμό και πίστη στο μέλλον. Αυτό ήταν αυτός.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Ίβο! Στο πρόσωπό σου, χάσαμε έναν πιστό φίλο, αδελφό, έναν έξυπνο νεαρό Βούλγαρο, αφοσιωμένο στον Μποτέβ και την πατρίδα του. Μαζί σου, μας συνδέει περισσότερο η ανεπιφύλακτη αγάπη για την αγαπημένη μας ομάδα. Θα παρακολουθήσετε τους επόμενους αγώνες του Μποτέφ από ένα ειδικό παραδεισένιο κουτί.

Κρατήστε θέσεις για εμάς και θα διατηρούμε πάντα στις αναμνήσεις μας τον ευγενικό σου χαρακτήρα, το απαλό χαμόγελο και το χιούμορ σου. Θα σας μεταφέρουμε μαζί μας στο "Κολλέγιο" που δυστυχώς δεν το προλάβατε αλλά και σε κάθε γήπεδο!

Σε ευχαριστούμε για όλα Ίβο!»  

----------

Ο Ίβο στο τουρνουά που έγινε για τον Τόσκο Μποζατζίσκι,φορώντας το μπλουζάκι του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δέκα μήνες.

Για πάντα στις σκέψεις μας.

Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Justice on TV.

Βίντεο.