Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη Θεσσαλονίκη το 2020.

Το δημοφιλέστερο μέσο μαζικής ενημέρωσης της Βορείου Ελλάδος "Thestival" συμπεριέλαβε την δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι σε άρθρο (2) για τα γεγονότα που σημάδεψαν την Θεσσαλονίκη το 2020.

Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης Follow Thess και την ιστοσελίδα Real Oraiokastro.

Από την σημερινή δημοσίευση παραθέτουμε το κομμάτι που αφορά τον Τόσκο με την επικεφαλίδα "Νεκρός 28χρονος - Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο,έτρεχε να γλυτώσει από κυνηγητό οπαδών (5/1)".

«Το ημερολόγιο δείχνει 5 Ιανουαρίου 2020, μία ημερομηνία η οποία έμελλε να αποβεί μοιραία για έναν 28χρονο οπαδό από τη Βουλγαρία, Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στην πόλη προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα του Άρη. Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε μια ομάδα νεαρών, στην οποία βρισκόταν και το θύμα. Τότε ο Τόσκο κινήθηκε προς την οδό Μαρία Κάλλας με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μηνύματα μνήμης στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 28χρονος/ Φωτογραφία: Intime

Για την υπόθεση συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία και κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία άλλων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δέκα μήνες.

Για πάντα στις σκέψεις μας.

Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Justice on TV.

Βίντεο.